3037 6343 lars.toft@ekml.dk

RadiotelefonistkursusDet foregår på tirsdage og på torsdage kl. 19-22. Der kan dog forekomme ændringer. Medbring selv kaffe, te, vand mv. til pauserne. Første gang tirsdag den 1.november. Undervisningen finder sted på Tapeten, Magleparken 5, 2750 Ballerup eller i Albatros’ klubhus, Kildedalsvej 4, 2760 Måløv.
I november og december er tirsdage fælles for både N-BEG og BEG kursister mens torsdagene kun er for BEG kursister, da der her øves receptionstest.

Receptionstesten er afskaffet som eksamensfag, men der vil fortsat blive undervist i reception på engelsk, fordi vi anser denne færdighed som nødvendig for at beherske engelsk radiokommunikation.
I januar og februar måned vil det meste af undervisningen foregå som øvelser via Skype. Hvis du har spørgsmål. så kontakt Jørgen Petersen på email joergen.petersen@gmail.com

Til BEG folket: Tag lidt forsmag på den engelske fraseologi og smugkik i dette hæfte.

 

I Flyveklubben Albatros afholder vi ca. hvert andet år kursus i radiocertifikat, hvilket giver indehaveren ret til at foretage VHF-telefoni med de forskellige kontrol- og informationsinstanser (Tower, Radio, Copenhagen Information).