3037 6343 lars.toft@ekml.dk

Det er mig en stor glæde at fortælle, at Bue har bestået EKS 5 og derved kan tilføre PILOT på CV’et.

Venlig hilsen

Bjarne Prip

Bue´s ord:

Jeg har haft fornøjelse at skole med næsten samtlige instruktører. Jeg vil ikke sige at det har gjort mig til en dygtig pilot, men det har helt sikkert gjort mig til én bedre pilot, end hvis jeg kun havde skolet med den samme.

Instruktører er lige så forskellige som mennesker og har derfor en forskellig tilgang til at lære fra sig. Nogle er mere åbne for “Det forstår jeg ikke, er det ikke sådan at…” og de lange forklaringer der følger med, for at forklare mig det igen. Andre er mere, learning by doing. Nogen lægger stor vægt på gentagelser, andre på variation. Det er min vurdering at jeg som elev har haft stor glæde af, både at få vist og forklaret samme problemstilling på forskellig måder, men ikke mindst at få bygget min (lille) rutine op, med både gentagelser og de variationer som forskellig instruktører har af byde på.

Men elever er også lige så forskellige som mennesker, så det der passer til mig passer ikke til alle. – Jeg kan kun sige stor tak til alle mine dygtige instruktører. – Tak!