3037 6343 lars.toft@ekml.dk

På klubmødet i går blev det officielt, at Hans Loft er stoppet som instruktør.

Hans LoftHans er nu over 75 år og er således en klubbens ældste og mest erfarne flyvende medlem, med over 2000 timer i logbogen. Han har fungeret som instruktør i Albatros i over 20 år og har over 800 timer som instruktør/kontrollant. Hans har lært mange af os at flyve UL, herunder mig selv tilbage i 1998. Han har altid haft en afslappet og lun stil og har gentagne gange åbnet sit hjem på Ærø for os på ture og udbredt kendskabet til Ærø´s særprægede pandekager.

Hans vedholdende bidrag for klubben som instruktør/kontrollant har været meget vigtig for klubbens udvikling som en af landets mest aktive klubber mht. uddannelse indenfor ultralet flyvning. Hans har dog stadig lyst til at lære fra sig og vi er glade for at have han endnu engang er med som underviser på vores PPL teorihold her til vinter. Hans fik på klubmødet i går en lille tale med på vejen samt en kurv fyldt med lækkerier som tak for indsatsen og anerkendelsen af hans betydelige bidrag for Albatros gennem alle årerne.

Endelig blev det også i går officielt, at Lesley René Kyndby nu er færdiguddannet og godkendt som instruktør og dermed har klubben stadig 5 instruktører til rådighed for elever/medlemmer. Dette bliver ekstra vigtigt til den kommende sæson, hvor vi forventer en del nye elever fra vores PPL kursus.

Mvh. Henrik Valore