3037 6343 lars.toft@ekml.dk

Aftenens tur gik til Eslöv, der hver torsdag serverer mad, kage, vafler og kaffe. I aften stod menuen på grillede nakkekotelet, kartoffelsalat og salat. Meget lækkert. Prisen for alle disse herligheder var 65 SEK.

Af fremmødte fra deres vestlige naboer var der OY-9311, Erik Borck, Winnie og jeg. Det var en hyggelig tur med lidt snak med vore svenske kollegaer. Der er tydeligvis mere aktivitet på – nogle – af de svenske pladser.
Der var ikke mange fly ude fra, måske kun en enkelt ud over os. Men til gengæld var der en del, der hører til flyvepladsen, der i øvrigt har omkring 50 fly.
Der var faldskærmsudspring, som jo også giver aktivitet. Et spring efter maden er jo ikke så ringe. Flot aftenudsigt, hvor solen tittede frem en gang imellem.
Det var fint flyvevejr med ca. 20kt medvind over og noget mindre modvind hjem. På vejen hjem fløj vi over Kronborg og Grønholt. Det sidste mest for at “hilse” på Brian og gutterne, der har købt OY-1024. De er ved at udføre 1.000 timers service og havde af samme årsag ikke mulighed for at
deltage i aftenens fornøjelse.

Håber, at vi ses i næste uge enten på Häsleholm, Höganäs eller Eslöv.

Men forinden er der jo DULFU træf på Nr. Felding. Vi er et par gyroer, der deltager og det ser vi frem til. Så forhåbentligt ses vi der.

Copenhagen Suborbitals vil opsende deres raket på næste lørdag eller søndag om vejret bliver til det. Den opsendes i den østlige del af ESD139. Jeg skal derover sammen med en fotograf, hvor vi er 2 fly, der skal følge opsendelsen og nedslaget. Så det bliver rigtigt spændende.

Og så er det jo snart tiden til den store tur – Polen rundt.
Så juli byder på mange spændende flyvninger.
Og vejret skal nok blive godt. Det mangler bare.

Venligste hilsner
Carsten